Телефон / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
Е-пошта
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

Допрете е алатка за обработка на внатрешни нишки

Допрете е алатка за обработка на внатрешни нишки.Според формата, може да се подели на спирални славини и славини со директно рабови.Според околината за употреба, може да се подели на рачни славини и машински славини.Според спецификациите, може да се подели на метрички, американски и британски славини.
Може да се подели на увезени чешми и домашни чешми.Кран е најважната алатка за производствените оператори за обработка на нишки.Чешмата е алатка за обработка на различни средни и мали внатрешни нишки.Има едноставна структура и е лесен за употреба.Може да се ракува рачно или на машински алат.Широко се користи во производството.
Работниот дел на чешмата е составен од дел за сечење и дел за калибрација.Профилот на забот на делот за сечење е нецелосен.Последниот заб е повисок од претходниот заб.Кога чешмата се движи во спирално движење, секој заб сече слој од метал.Главната работа на сечење чип на чешмата ја презема делот за сечење.
Профилот на забот на делот за калибрација е завршен, главно се користи за калибрирање и полирање на профилот на конецот и игра водечка улога.Рачката се користи за пренос на вртежен момент, а нејзината структура зависи од намената и големината на чешмата.
Нашата компанија може да обезбеди различни чешми;кобалтни славини за директни флејти, композитни славини, славини со конец за цевки, спирални славини обложени со титаниум што содржат кобалт, спирални славини, чешми за американски врвови, славини со директни флејти со микро дијаметар, директни чешми за флејта итн. Производите со нетрпение ја очекуваат вашата посета.

Вести
Вести
Вести
Вести

Време на објавување: август-08-2016 година